27 Μαΐου, 2022

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του πρώην δημάρχου Μοιρών Γιώργου Βολικού

Ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Βολικού.

Ο Γιώργος Βολικός διετέλεσε αρχικά Δημοτικός Σύμβουλος και Δήμαρχος για δύο συνεχόμενες θητείες από το 1990 έως και το 1998 στο τότε Δήμο Μοιρών Ηρακλείου, υπηρετώντας τον τόπο του με εντιμότητα και συνέπεια. Υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια Πρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαράς.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 13 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΔΕ στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Δημάρχου Αιγιαλείας με την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του.

Λέγεται ότι οι λόγοι πάντοτε μειονεκτούν, αδυνατούν να αποδώσουν την προσωπικότητα, το έργο και την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 13 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Δωρεά οργάνων σημαίνει περισσότερη ζωή» — Μήνυμα ζωής από την Καλαμάτα

Το μήνυμα ότι «δωρεά οργάνων σημαίνει περισσότερη ζωή» έστειλε η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από την Αρχαία Ολυμπία: «Η Αυτοδιοίκηση δεν παραχωρεί καμία αρμοδιότητα – Αντίθετα διεκδικούμε περισσότερες, με πόρους και προσωπικό»

Η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής…