Άρθρο Localit 14 Απριλίου, 2021

Νέα στέγαστρα στάσεων αστικής συγκοινωνίας στην Ηγουμενίτσα

Ολοκληρώθηκε μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” το έργο κατασκευής, μεταφοράς και τοποθέτησης των στεγάστρων των στάσεων αστικών λεωφορείων, σε κομβικά σημεία του Δήμου, με σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, που αναβαθμίζουν τις συνθήκες αναμονής του επιβατικού κοινού.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, η τοποθέτηση των στεγάστρων των στάσεων έγινε σύμφωνα με τις καταγραφόμενες ανάγκες, με στόχο να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει τους χρήστες των αστικών λεωφορείων και ταυτόχρονα να τους προστατέψει από τις καιρικές συνθήκες κατά τον χρόνο αναμονής τους. Παράλληλα στις στάσεις τοποθετήθηκαν και αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά, κάδοι μικροαπορριμμάτων και πληροφοριακή πινακίδα.

“Με απώτερο στόχο την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων σε κάθε σημείο του, ο Δήμος Ηγουμενίτσας με μέριμνα και σχεδιασμό θα συνεχίσει να διεκδικεί και να υλοποιεί έργα και παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους, τόσο στην πόλη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή”, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 10 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλανδρίου: Στη διάθεση των κατοίκων η Παραρεμάτια Διαδρομή

Μετά την παράδοση της νέας οδού Γυφτοπούλου, μια ακόμα από τις αναπλάσεις που υλοποιεί ο…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο δήμος Παλλήνης

Στην υλοποίηση του σχεδίου για ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη, προχωρά ο δήμος…

Βιώσιμες Πόλεις 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κατερίνης: Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση κεντρικού πεζόδρομου Μ. Αλεξάνδρου και πλατείας Ελευθερίας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Κατερίνης και της «Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α.» η…