Άρθρο Localit 03 Μαΐου, 2020

Με POS οι συναλλαγές στον Δήμο Κω

Τερματικά POS τοποθετήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Ταμείο του Δήμου και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Μέσω των σύγχρονων τερματικών, από την προσεχή Δευτέρα 4 Μαϊου, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι πολίτες στις συναλλαγές τους με το Δήμο, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εκτός της καταβολής μετρητών.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο  Δήμος  Κω,   και με αυτόν τον τρόπο εκσυγχρονίζει τη λειτουργία των υπηρεσιών του, διευκολύνει τις συναλλαγές των πολιτών και προστατεύει εργαζόμενους και πολίτες από την πανδημία.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΔΕΔΥ: Οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης να γυρίσει τη χώρα στην εποχή του Δηληγιάννη και της Πλατείας Κλαυθμώνος αποτελεί «αιτία πολέμου»

Η απάντηση της ΑΔΕΔΥ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη μονιμότητα των δημοσίων…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ.Μητσοτάκης για άρση μονιμότητας στο Δημόσιο: Επιβράβευση για συνεπείς, απομάκρυνση για εκείνους που επί μακρόν δεν ανταποκρίνονται

Το θέμα της αξιολόγησης και της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο επανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος…

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χ. Δούκας: Βρέθηκαν μπουκάλια με οινόπνευμα και αναπτήρες σε τρία σημεία στον λόφο του Λυκαβηττού

Τρία μπουκάλια με οινόπνευμα, δύο αναπτήρες κι ένα σπρέι βρέθηκαν στον Λόφο του Λυκαβηττού από…