Άρθρο Localit 11 Δεκεμβρίου, 2012

Κοζάνη : Διαχείριση απωλειών νερού σε δίκτυα ύδρευσης

Με στόχο τον περιορισμό των απωλειών νερού στα δίκτυα ύδρευσης η ΔΕΥΑ Κοζάνης στο πλαίσιο του έργου Waterloss προωθεί την υλοποίηση μέτρων για την παρακολούθηση, έλεγχο, και ελάττωση των απωλειών ύδατος.

Ο προϋπολογισμός της ΔΕΥΑΚ στο έργο ανέρχεται σε 260 χιλιάδες ευρώ εκ των οποίων τα 195 χιλιάδες αποτελούν την Κοινοτική χρηματοδότηση, ενώ τα 65 χιλιάδες , θα καλυφθούν από κρατικούς πόρους.

Οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την αξιολόγηση δεικτών απόδοσης των δικτύων ύδρευσης,  και την πιλοτική εφαρμογή στρατηγικής ελάττωσης μη τιμολογούμενου ύδατος στα δίκτυα ύδρευσης.

Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Χημείας), ενώ σε αυτό συμμετέχουν συνολικά 9 εταίροι από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Σλοβενία και Κύπρο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη – Αυξημένη επιφυλακή των ΟΤΑ

Ισχυρή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, με εκτεταμένα φαινόμενα σε…

Με μια ματιά 26 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα καλούνται οι ΟΤΑ από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…