Άρθρο Localit 11 Οκτωβρίου, 2024

ΚΕΔΕ για τον θάνατο του Δ. Καλογερόπουλου: Αποχαιρερούμε έναν εξαιρετικό συνάδελφο, πρωτοπόρο οραματιστή και αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο με ανακοίνωσή τους αποχαιρετούν με θλίψη και οδύνη τον Δημήτρη Καλογερόπουλο,  Δήμαρχο Αιγιαλείας, ο οποίος  έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Η ανακοίνωση:

«Αποχαιρετούμε σήμερα με αβάσταχτη θλίψη και οδύνη, τον Δημήτρη Καλογερόπουλο έναν εξαιρετικό και αγαπητό συνάδελφο, έναν σπουδαίο  και πρωτοπόρο οραματιστή και αγωνιστή που υπηρέτησε με πάθος, ήθος, αξιοπρέπεια και επιστημοσύνη επί πολλές τετραετίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά τη μακρά θητεία του στην Αυτοδιοίκηση εξελέγη Δήμαρχος στο Δήμο Συμπολιτείας (1998-2010) και μετέπειτα (2019-2023) Δήμαρχος Αιγιαλείας.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Υπήρξε πρόεδρος σε Επιτροπές Πολιτικής της ΚΕΔΕ μέχρι σήμερα, που ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, συμβάλλοντας με τις γνώσεις, την εμπειρία, την επιστημονική του επάρκεια στη διαμόρφωση δράσεων και πολιτικών της Αυτοδιοίκησης. Το έργο του και η προσφορά του αποτελεί παρακαταθήκη για την ΚΕΔΕ και την Αυτοδιοίκηση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 08 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2. 000 κατοίκων και διάλογο για μια εφαρμόσιμη λύση ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Πρόκειται για ένα νομοθέτημα που κοιτάζει πίσω, ούτε στο παρόν, ούτε στο μέλλον»…

ΚΕΔΕ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντονισμένος βηματισμός ΚΕΔΕ -ΕΝΠΕ ενόψει του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Η κωδικοποίηση των ρυθμίσεων σε έναν σύγχρονο, ενιαίο Κώδικα αποτελεί ιστορικό βήμα για…

ΚΕΔΕ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή συνεδρίαση ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ – Λ.Κυρίζογλου: Σημαντικό βήμα θεσμικού εκσυγχρονισμού ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθούν να απασχολούν τους Δήμους μας :…