Άρθρο Localit 24 Μαρτίου, 2023

Κατερίνη: 700.000 ευρώ σε Δήμο & ΔΕΥΑΚ για αποκατάσταση ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα

Χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης και την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης/Αποχέτευσης Κατερίνης, για την «Αποκατάσταση ζημιών από ισχυρά καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες («Άριελ») την 1.12.2022, προβλέπει σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στ. Πέτσα.

Όπως υπενθυμίζεται,  ο δήμαρχος Κατερίνης αμέσως μετά τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου Δεκεμβρίου, συναντήθηκε με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, με αρμοδιότητα στα θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, τον ενημέρωσε διεξοδικά για τις καταστροφές που έχουν προκληθεί στο παραλιακό μέτωπο: οικίες, επαγγελματικοί χώροι, διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, υποδομές κ.α., από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα της 1ης Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, παρέδωσε εμπεριστατωμένους φακέλους, που ετοίμασαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ και επικεντρώθηκαν στην αποτίμηση των ζημιών (σημεία που επλήγησαν, φωτογραφικό υλικό, έκταση των ζημιών  κ.λ.π.).

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 19 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Συγχαρητήριο μήνυμα για τη βράβευση του Μόσχου Μορφακίδη-Φυλακτού

Ο Δήμος Δράμας εκφράζειτα θερμά του συγχαρητήρια προς τον διακεκριμένο Δραμινό πανεπιστημιακό και νεοελληνιστή Μόσχο…

Ενδιαφέρουν 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης (9th EcoMobility Conference) στις 28 Ιανουάριου 2026, το…

Ενδιαφέρουν 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, Παιδιά και Έφηβοι: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα…