Άρθρο Localit 16 Μαρτίου, 2021

Κατασκευή τριών φορητών μονάδων αφαλάτωσης στα Κύθηρα

Ξεκινά η κατασκευή τριών φορητών μονάδων αφαλάτωσης στα Κύθηρα. Τα έργα που θα κατασκευαστούν με χρηματοδότηση της περιφέρειας Αττικής, ύψους 1.7 εκ. ευρώ, αφορούν την προμήθεια των τριών φορητών μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας 300 κ.μ./ημέρα έκαστη, για την παροχή επί 24ώρου βάσεως, νερού κατάλληλου για πόση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της νήσου Κυθήρων.

Ειδικότερα η εγκατάσταση των φορητών μονάδων αφαλάτωσης πρόκειται να γίνει στους οικισμούς Αγία Πελαγία (δύο μονάδες) και Διακόφτι (μια μονάδα), σε κατάλληλα διαμορφωμένους δημοτικούς χώρους που έχουν επιλεγεί για το σκοπό αυτό.

Σήμερα υπεγράφη η σχετική σύμβαση για την χρηματοδότηση του έργου από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Κυθήρων  Ευστρ. Χαρχαλάκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…

Με μια ματιά 19 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Μαραθώνα εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Ψηφιακού Μετασχηματισμού”

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό του θα προχωρήσει ο δήμος Μαραθώνα. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, το…