Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2014

Κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης- Πεύκης

κοινωνικό φροντιστήριοΚάλεσμα στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους καθηγητές ξένων γλωσσών,  που επιθυμούν, να  προσφέρουν και φέτος εθελοντικά τις γνώσεις και το χρόνο τους, για τη βοήθεια των μαθητών που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τη νέα σχολική χρονιά, απευθύνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Όπως ενημερώνει το ΝΠΔΔ «Παιδεία-Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» ( ΚΟΙ.Π.Α.Π.), το Κοινωνικό Φροντιστήριο, που στηρίχθηκε από την τοπική κοινωνία και λειτούργησε με επιτυχία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μέχρι τώρα προέκυψαν, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών, με δωρεάν μαθήματα, συνεχίζει τη λειτουργία του και τη νέα σχολική χρονιά 2014-15.

Στο πλαίσιο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές να συμμετέχουν στην κοινωνική δράση, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, την ειδικότητά τους, τα μαθήματα και τις ώρες που προτίθενται να διαθέσουν έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης: (www.likovrisipefki.gr)

Πληροφορίες , στο ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙ.Π.Α.Π.), στο τηλέφωνο 213 2051745-22.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θέση της Κ.Ε.Δ.Ε. για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ: Η Αυτοδιοίκηση στην Πρώτη Γραμμή – Χτίζουμε την Ελλάδα του 2035 με Ισχυρή Συμμαχία Ευθύνης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμικό μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κυρίζογλου: Διάλογος, επιμονή και συνέπεια – αυτή είναι η δύναμη της ΚΕΔΕ. Με σαφές…