Άρθρο Localit 30 Αυγούστου, 2023

Κ. Ζέρβας: Άμεση η ανάγκη για ένα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο για το κυκλοφοριακό

Ένα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο για το κυκλοφοριακό ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσερχόμενος χθες το απόγευμα σε συνάντηση φορέων για το Fly Over, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

“Είναι ξεκάθαρο ότι η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη το Fly Over -και το έχει ανάγκη εδώ και χρόνια- όπως είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η πόλη δεν έχει άλλες αντοχές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωσε, απαιτείται ένα σχέδιο για το κυκλοφοριακό που θα πρέπει να περιλαμβάνει την ταχύτερη ολοκλήρωση και παράδοση του μετρό της Θεσσαλονίκης, την ενίσχυση της Τροχαίας, την ανάταξη του ΟΑΣΘ, τη δυνατότητα της πόλης να έχει εναλλακτικούς τρόπους κυκλοφορίας.

“Εμείς είμαστε εδώ και για να συνεργαζόμαστε αλλά και για να διεκδικούμε. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια που θα διαρκέσει η κατασκευή του fly over η πόλη πρέπει να είναι βιώσιμη”, τόνισε ο κ. Ζέρβας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα Ψαρά στο επίκεντρο του ελληνικού σκακιού με το Psara Chess Days

Το 75ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού έχει ήδη ξεκινήσει στον Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών, στο…

Με μια ματιά 02 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Άθληση για Όλους» στον Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» της Γενικής…

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…