Άρθρο Localit 13 Ιουλίου, 2022

Ηράκλειο Αττικής: Ανοικτές αυλές των σχολείων του Δήμου για άθληση και παιχνίδι

Άνοιξαν  τις πόρτες τους για τα απογεύματα του Ιουλίου οι αυλές και τα γήπεδα γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου τα παιδιά της πόλης να έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για παιχνίδι και απασχόληση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν, από αυτή την εβδομάδα και έως το τέλος του μήνα, από τις 19.00 έως τις 22.00 ανοικτοί θα είναι οι αύλειοι χώροι του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Λυκείου καθώς και των 4ου και 5ου Γυμνασίου, με την ευθύνη των αντίστοιχων σχολικών φυλάκων.

«Ανοίγουμε τις αυλές των σχολείων για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν και να αθλούνται, να περάσουν όμορφα το καλοκαίρι στην πόλη. Θέλουμε ο Δήμος μας να είναι ζωντανός, να έχει ενέργεια, κυρίως από τους μικρούς μας φίλους. Θέλουμε όμως, παράλληλα, να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα και στους κανόνες της αρμονικής συμβίωσης όλων μας. Για αυτό και ζητάμε από τα παιδιά που θα χρησιμοποιούν τις ανοικτές αυλές να σεβαστούν τα ωράρια κοινής ησυχίας και, βέβαια, να προστατεύσουν και τα ίδια τις υποδομές των σχολείων ώστε να μην υπάρξουν φθορές, ειδικά τώρα που έχουμε για ακόμα μια χρονιά βάλει μπρος τη βελτίωση των σχολικών κτιρίων», το μήνυμα του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πάνου Σπηλιόπουλου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη υλοποιεί το Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»

Ο δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με το Κοινωνικό ΕΚΑΒ ως φορέα…

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε διαβούλευση η κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου Ανωγείων

Ο δήμος Ανωγείων, στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος για την περίοδο 2024-2028, προσκαλεί…

Ενδιαφέρουν 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκτακτη επιθεώρηση του Αρείου Πάγου στη Χαλκιδική για πιθανό κύκλωμα σε πολεοδομικές υπηρεσίες δήμων

Στη Θεσσαλονίκη έχει μεταβεί η επικεφαλής της επιθεώρησης των δικαστηρίων, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ασημίνα…