18 Αυγούστου, 2021

Θ. Αμπατζόγλου: «Μόνο με εμβολιασμούς και προληπτικά μέτρα θα περιορίσουμε δραστικά την πανδημία»

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19 που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, ανελλιπώς για τους μήνες Μάϊο, Ιούνιο και Ιούλιο, συνεχίζεται και για όλο τον μήνα Αύγουστο στο Μαρούσι.

Καλούνται οι Μαρουσιώτες και ειδικά όλοι όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους, να προσέρχονται στον σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, (καθημερινά Δε – Πα , ώρες: 8.00 – 13.00), προκειμένου να διενεργούν τον απαραίτητο έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δήλωσή του για μία ακόμη φορά επισημαίνει τη σημασία τόσο των εμβολιασμών όσο και των rapid tests, αλλά και των ενεργειών αυτοπροστασίας προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση της covid-19: «Η δυναμική της μετάδοσης του μεταλλαγμένου στελέχους του νέου κορονοϊού καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για εμβολιασμούς, για συστηματικό έλεγχο μέσω της διαδικασίας δωρεάν rapid tests στον σταθμό ΗΣΑΠ και για αυστηρή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας. Η πανδημία είναι εδώ και απειλεί την κοινωνία μας. Έχουμε τα μέσα να την περιορίσουμε. Ακούμε τους ειδικούς και μόνο αυτούς και ακολουθούμε τις οδηγίες της συντεταγμένης πολιτείας προασπίζοντας τη Δημόσια Ασφάλεια και Υγεία. Ο Δήμος μας, με σειρά ενεργειών, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πολιτών. Είναι ώρες ατομικής και συλλογικής ευθύνης».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεόδωρος Αμπατζόγλου 28 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θ. Αμπατζόγλου, Δήμαρχος Αμαρουσίου : «Ο Δήμος μας στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας»

Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα «εμβολιασμού κατ’ οίκον των ατόμων με δυσκολία μετάβασης…