23 Ιουλίου, 2021

Μήνυμα δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών

Μήνυμα για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην κεντρική τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της σημερινής (12/7) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Έχουμε ανάγκη τον εμβολιασμό κάθε συμπολίτη μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος μίλησε για “επανάκαμψη του ιού”, καθώς για πρώτη φορά μετά από βδομάδες καταγράφηκε αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, αν και μειώθηκε ο αριθμός των νοσηλευομένων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά ο κ. Ζέρβας βάσει ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία, o αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο Θεσσαλονίκης διαμορφώνεται σήμερα σε 324 έναντι 113 την περασμένη Δευτέρα, ενώ οι νοσηλευόμενοι μειώθηκαν σε 22 σήμερα από 28.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πέραν της αναγκαιότητας για εμβολιασμό, μίλησε και για την αναγκαιότητα τήρησης των μέσων ατομικής προστασίας. Ανέφερε, μάλιστα, πως γίνεται μια “εκστρατεία” με προτροπές για τον εμβολιασμό και στους χώρους εργασίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης, που είναι ένας τεράστιος οργανισμός με 4.000 υπαλλήλους.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο