Άρθρο Localit 04 Μαΐου, 2022

Ημερίδα ΕΕΤΑΑ -ΚΕΔΕ- ΠΕΔ Αττικής για τη νέα προγραμματική περίοδο

Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Αττικής.

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή και θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 5 Μαΐου στην Αθήνα (Ξενοδοχείο NOVOTEL- Μιχαήλ Βόδα 4-6) με καλεσμένους αιρετούς και στελέχη της Αυτοδιοίκησης. 

Στόχος είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των δήμων για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου. 

Τις εργασίες της ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο διευθύνων σύμβουλος και ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Μαραβέλιας, αντίστοιχα, εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραβρεθεί επίσης  και θα απευθύνει χαιρετισμό ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.   

Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο :

https://youtu.be/FFioBZM5lDc

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας & Έξυπνων Πόλεων

Πάνω από 30 στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικοί ανέδειξαν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προκλήσεις για…

Ενδιαφέρουν 10 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραβεία Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές

Η πρώτη μεγάλη τελετή απονομής των «Βραβείων Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές», μια πρωτοβουλία της…

Εκτός Συνόρων ... 04 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος» του Ευθύμη Βαρλάμη στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

53 έργα παρουσιάζονται στη Bibliotheca Alexandrina με τη συμβολή διεθνών και ελληνικών φορέων, μεταξύ των…