Άρθρο Localit 19 Μαΐου, 2022

Ημέρα ενημέρωσης για το Δίκτυο NATURA 2000 και το χρηματοδοτικό εργαλείο LIFE

Το 2022 συμπληρώνονται 30 χρόνια δημιουργίας του οικολογικού Δικτύου NATURA 2000 στην Ευρώπη αλλά και του χρηματοδοτικού εργαλείου LIFE, το οποίο υποστηρίζει ερευνητικά προγράμματα και έργα για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη πράσινων καινοτομιών, πρακτικών αειφορίας και βιωσιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, έχοντας υλοποιήσει ή συνεργαστεί σε περισσότερα από 10 έργα LIFE, συμμετέχει στους εορτασμούς με την οργάνωση περιπτέρου ενημέρωσης των στην Έκθεση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο Ηράκλειο (Περιοδική Έκθεση), τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό των έργων LIFE Bonelli east Med, LIFE IGIC, LIFE GRECABAT, LIFE NewLife4Drylands, LIFE Natura Themis & LIFE Natura 2000 Value Crete, προβολή διαφανειών και τηλεοπτικών μηνυμάτων, φωτογραφιών και ενημερωτικών μπάνερ, όπως επίσης και ενημέρωση για το Δίκτυο NATURA 2000, το χρηματοδοτικό εργαλείο LIFE, το φυσικό περιβάλλον και την περιβαλλοντική νομοθεσία, από τους συνεργάτες του ΜΦΙΚ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 10 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
78 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου – Το μήνυμα του Δημάρχου Νισύρου

Χρ. Κορωναίος: «Η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου σύμβολο ελευθερίας και αγώνα» Μήνυμα για την 78η επέτειο…

Ενδιαφέρουν 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας για γυναίκες

«Η πρόληψη αποτελεί βασικό πυλώνα δημόσιας υγείας και επένδυση στην ποιότητα ζωής» Ο Δήμος Δράμας,…

Ενδιαφέρουν 04 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: «Καμία γυναίκα μόνη»

Ενημερωτική δράση για τα δικαιώματα των γυναικών με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών Ο Ξενώνας…