Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την HELEXPO, διοργανώνουν και φέτος τη μεγαλύτερη έκθεση Τεχνολογίας & Καινοτομίας στην ΝΑ Ευρώπη BEYOND 2023, η οποία επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-Helexpo) από τις 24 έως και 26 Μαΐου 2023.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης, η ΚΕΔΕ διοργανώνει συνάντηση εργασίας με θέμα: «Ψηφιακή Ακαδημία Στελεχών ΟΤΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 και ώρα 14.00 έως 16.00 στο stage 3 του περίπτερου 14.
23 Μαΐου, 2023
Έκθεση Τεχνολογίας & Καινοτομίας στην ΝΑ Ευρώπη BEYOND 2023 – Θεσσαλονίκη, 24 – 26 Μαίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ...
20 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ θέτει σε Κυβέρνηση, Βουλή και κόμματα τις προτεραιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει της συζήτησης του Προϋπολογισμού 2026
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε συνέχεια των αποφάσεων του τακτικού συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
19 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου: «Η ενότητα της Αυτοδιοίκησης είναι αδιαπραγμάτευτη»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, αποφάσισε την…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
13 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Λάζαρου Κυρίζογλου, στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ- «Τα σημαντικότερα είναι μπροστά μας»