06 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΚΕΔΕ εγκαινιάζει το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στη ΔΕΘ: Ψηφιακός Προσυνεδριακός Διάλογος

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13:00, στο περίπτερο 15, stand 37, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η εκδήλωση σηματοδοτεί τη δυναμική παρουσία της ΚΕΔΕ στην Έκθεση, δίνοντας έμφαση στα καινοτόμα εργαλεία που προωθούν την αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κεντρικό στοιχείο των εγκαινίων αποτελεί η παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβούλευσης, που σχεδιάστηκε ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο θα λάβει χώρα στη Ρόδο, στις 7-9 Νοεμβρίου 2024.

Για πρώτη φορά, η ΚΕΔΕ εγκαινιάζει έναν ψηφιακό προσυνεδριακό διάλογο, μέσω του οποίου οι αιρετοί από όλη την Ελλάδα μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση των θέσεων της Αυτοδιοίκησης. Ο στόχος είναι η λήψη ορθών αποφάσεων που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Τα εγκαίνια αυτά σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στη λειτουργία της ΚΕΔΕ, ενισχύοντας τη συνεργασία και τη διαφάνεια. Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα την εκδήλωση και θα συμβάλει στη διάδοση των καινοτόμων πρακτικών της Αυτοδιοίκησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 12 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα Νησιά στο επίκεντρο της Επιτροπής Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ για την Ευρωπαϊκή Στρατηγική και τις…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη Προέδρου ΚΕΔΕ στο κανάλι της Βουλής: «Δεν είμαστε διακοσμητικές Αρχές»

Τις διεκδικήσεις της Αυτοδιοίκησης για ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πόλεων, επαρκείς πόρους και πραγματική…