01 Δεκεμβρίου, 2017

Η γνώμη των αιρετών και τα εκλογικά συστήματα της Ευρώπης στην ατζέντα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Γ. Πατούλης: «Για εμάς η γνώμη των αιρετών έχει αξία. Μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία με τα στελέχη μας  προκύπτουν γόνιμα συμπεράσματα για τη διαμόρφωση των θέσεων μας με στόχο μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση. – Χρήσιμο εργαλείο για τη ΚΕΔΕ η μελέτη για τις βέλτιστες πρακτικές των ευρωπαϊκών εκλογικών συστημάτων που εφαρμόζονται στην Αυτοδιοίκηση»

proedros1erotimatologio 1

Η παρουσίαση του ερωτηματολογίου σε αιρετούς σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, καθώς και η μελέτη του ΙΤΑ για τα εκλογικά  συστήματα που εφαρμόζονται στην Αυτοδιοίκηση βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Στους 2.087 έφτασαν οι συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο που απεύθυνε η ΚΕΔΕ σε αιρετούς, στελέχη της Αυτοδιοίκησης αλλά και απλούς πολίτες, με αντικείμενο όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 05 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομόφωνα εγκρίθηκε η γνωμοδότηση του Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη στην Επιτροπή Φυσικών Πόρων για τις δασικές πυρκαγιές

Από την αντιμετώπιση στην πρόληψη, με την Αυτοδιοίκηση ισότιμο εταίρο στον ευρωπαϊκό σχεδιασμό Ομόφωνα εγκρίθηκε…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου στο 9ο Συνέδριο της ΕΕΔΣΑ: Οι κυκλικές πόλεις χρειάζονται σχέδιο, πόρους, αρμοδιότητες και μετρήσιμα αποτελέσματα

Πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔΕ για τη διαμόρφωση Συμφώνου Εφαρμογής Κυκλικών Πόλεων 2030 Ο Πρόεδρος…