Άρθρο Localit 06 Μαρτίου, 2023

Η Αλεξανδρούπολη κάνει ντρίπλα στον σχολικό εκφοβισμό και στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του bullying

Ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού έστειλαν σήμερα από το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη μαθητές και μαθήτριες και καλαθοσφαιριστές, κάνοντας ντρίπλα στο bullying!

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές με τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, συμμετείχαν στη δράση κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης  σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ για την ανάπτυξη δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Live Without Bullying: Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό #6» πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Μικτής Ομάδας Καλαθοσφαιριστών της Αλεξανδρούπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Προηγήθηκε χαιρετισμός του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκηκαι της γενικής διευθύντριας του ΚΜΟΠ, εκπαιδευτική ψυχολόγο, εμπνεύστρια και δημιουργό της πλατφόρμας Δρ. Αντωνία Τορρένς.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θέαμα τόσο από τους βετεράνους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όσο και από τα νέα παιδιά των ομάδων ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιαδα Αλεξανδρουπολης και Γ.Α.Σ Θύελλα Φερών, ενώνοντας παράλληλα τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αλμυρού: Όλα τα δικαιολογητικά με ένα “κλικ”

Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού εκσυγχρονισμού έκανε ο δήμος Αλμυρού, διευκολύνοντας πλέον σημαντικά…

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε δημόσια διαβούλευση νσχ του ΥΠΕΘΟ για τη μεταρρύθμιση του πλασίου δημοσιονομικής διαχείρισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε χθες το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τη…

Μη κατηγοριοποιημένο 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Ρέντη

Το Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Νάξου και Σταυράκη)  στην καρδιά του Αγ. Ι. Ρέντη, φιλοξενεί…