Άρθρο Localit 28 Φεβρουαρίου, 2024

Γ. Πατούλης: Καλοδεχούμενος ο διαχειριστικός έλεγχος που αποφάσισε ο Ν. Χαρδαλιάς

Καλοδεχούμενο  χαρακτήρισε ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τον διαχειριστικό έλεγχο που αποφάσισε ο νέος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στα πεπραγμένα της περιφερειακής του αρχής σε συνέντευξή που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σίγουρος για την προοπτική της περιφέρειας με επικεφαλής τον Ν. Χαρδαλιά,  καθώς όπως είπε, «έχουμε αφήσει ένα στρωμένο πεδίο για την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής». Παράλληλα προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό όλων όσων έπραξε τα τελευταία 4 χρόνια, που βρέθηκε στο τιμόνι της περιφέρειας. «Είναι σαφές ότι η Αττική είναι ασφαλέστερη απ’ ό, τι στο παρελθόν», υποστήριξε και  ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται για την Ευρωβουλή.

Σε ότι αφορά στην  25ετή του πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή θεωρεί πως έκανε ό, τι ήταν δυνατό για το καλύτερο του θεσμού.

«Τώρα έχω ρίξει το βάρος στον ΕΔΔΥΠΠΥ, όπου οι συνάδελφοι με τίμησαν και πάλι πρόσφατα. Είναι πολλά τα όνειρα και οι προοπτικές του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. Όπως και οι προοπτικές του ιατρικού τουρισμού», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γ. Πατούλης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη δυνατότητα να διαγράφει οφειλές ευάλωτων πολιτών ζητά ο δήμος Περάματος

Γιάννης Λαγουδάκος: «Ευθύνη μας να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια της διαβίωσης για τους ανθρώπους του μόχθου»…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ΠΔ σχετικά με την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Με επτά απαντήσεις σε επτά ερωτήσεις αντικρούει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις αντιδράσεις Τοπικής…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμπεράσματα και προτάσεις της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας για τα αδέσποτα ζώα

Συμπεράσματα και Προτάσεις εξέδωσε η ομάδα εργασίας της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας της αυτοδιοίκησης για…