Άρθρο Localit 13 Δεκεμβρίου, 2024

Ευνοϊκή ρύθμιση σε έως 60 δόσεις και για τις οφειλές προς ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας έχουν οι καταναλωτές, κάνοντας χρήση του νέου νόμου 5143/2024, όπου προβλέπεται ευνοϊκή ρύθμιση έως 60 δόσεις για όσους έχουν οφειλές προς Δήμους, ΔΕΥΑ και Περιφέρειες.

Η ΔΕΥΑ Καλαμάτας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη ευνοϊκή ρύθμιση, με τη δόση να ξεκινά από τα 50 ευρώ, και τη ρύθμιση να ενεργοποιείται με την πληρωμή της πρώτης δόσης. Η ρύθμιση αφορά όλους τους οφειλέτες, φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες καταναλωτές) αλλά και νομικά πρόσωπα (εταιρείες, σωματεία κλπ), των οποίων οι οφειλές έχουν βεβαιωθεί έως την 31-10-2024.

Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις ένταξης στη ρύθμιση των 60 δόσεων είναι η 31η Ιανουαρίου 2025.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, η συγκεκριμένη ρύθμιση οφειλών έως 60 δόσεις αφορά όλους τους πολίτες που έχουν οφειλές στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας και αποτελεί μια ευκαιρία να τις αποπληρώσουν, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον η ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης, που προβλέπεται στις περιπτώσεις των συσσωρευμένων και αρρύθμιστων οφειλών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων & συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) καλεί όλους τους Δήμους της χώρας σε συμβολικό κλείσιμο…

Ενδιαφέρουν 11 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας & Έξυπνων Πόλεων

Πάνω από 30 στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικοί ανέδειξαν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προκλήσεις για…

Ενδιαφέρουν 10 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραβεία Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές

Η πρώτη μεγάλη τελετή απονομής των «Βραβείων Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές», μια πρωτοβουλία της…