Άρθρο Localit 18 Φεβρουαρίου, 2021

Εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Παύλου Μελά με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, από τις 9:00 έως τις 13:00, στη δημοτική κοινότητα Σταυρούπολης, στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την αποφυγή συγχρωτισμού και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310683254 , από τις 9:00 μέχρι 14:00, τις καθημερινές.

Όσοι προσέλθουν για αιμοδοσία θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική  ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία θα απολυμανθεί προληπτικά μία ημέρα πριν και μία ημέρα μετά, ενώ κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν, όπως τονίζεται, όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι υγειονομικοί κανονισμοί για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη – Αυξημένη επιφυλακή των ΟΤΑ

Ισχυρή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, με εκτεταμένα φαινόμενα σε…

Με μια ματιά 26 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα καλούνται οι ΟΤΑ από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…