Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2017

Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου στο ΑΘΟΑ Άρτας

Στον μαγικό κόσμο της τέχνης του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν παιδιά και έφηβοι από την Άρτα, μέσω δύο εργαστηρίων που θα διεξαχθούν στο θέατρο ΑΘΟΑ το διάστημα από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο.

Στα εργαστήρια θα διδάξει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου, επικεφαλής της ομάδας του θεάτρου Έκφραση στα Γιάννενα. Πιο αναλυτικά, στο θέατρο ΑΘΟΑ της Άρτας θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

*Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού (από 6 έως 12 ετών). Θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.

* Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους. Η περίοδος της εφηβείας είναι η καλύτερη εποχή για να αναπτύξει κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού του, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Αυτή την αποστολή καλείται να εκπληρώσει το Εργαστήρι Θεάτρου! Στόχος του να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!

Πληροφορίες και εγγραφές στo τηλέφωνo: 6978047081 ώρες 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 | Email: ekfrasinet@gmail.com.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…