Άρθρο Localit 14 Ιανουαρίου, 2025

Έλεγχοι ασφάλειας δέντρων στον δήμο Χερσονήσου

Σε ελέγχους ασφάλειας των δέντρων κοινόχρηστων χώρων εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Χερσονήσου, προχώρησε το Παρατηρητήριο Αστικού Πράσινου Κρήτης, με την παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Τηλέμαχου Ροδιτάκη και στελεχών της δημοτικής υπηρεσίας πρασίνου. Οι επιστήμονες του Παρατηρητηρίου προχώρησαν στους ελέγχους των δέντρων, κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε υποβληθεί από τον δήμο .

Το Παρατηρητήριο αναμένεται να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν, προκειμένου στη συνέχεια οι αρμόδιοι επιστήμονες του δήμου να δώσουν οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες και να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η πρόληψη είναι πολύ σημαντική» αναφέρει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Χερσονήσου  Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει:

«Η αρμόδια αντιδημαρχία του Δήμου μας είχε υποβάλει από τις 17 Δεκεμβρίου 2024 αίτημα προς το Παρατηρητήριο και με χαρά διαπιστώσαμε πως οι αρμόδιοι επιστήμονες ανταποκρίθηκαν και προχώρησαν στους απαραίτητους ελέγχους. Με βάση τα αποτελέσματα των ελέγχων και τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων θα δράσουμε και θα πραγματοποιήσουμε παρεμβάσεις, όπου είναι αναγκαίο, με στόχο ένα ασφαλές, βιώσιμο και κατά το δυνατόνπράσινο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αστικό περιβάλλον».

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκτός Συνόρων 09 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας τίμησε την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων»

Την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων» τίμησε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, αναγνωρίζοντας τη…

Ενδιαφέρουν 09 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω προσφέρει και αυτή τη σχολική χρονιά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές και…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 08 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Νισύρου καθιερώνει επίδομα γέννησης

Εφάπαξ χρηματικό βοήθημα ύψους 3.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται σε οικογένεια δημοτών και…