Άρθρο Localit 11 Ιουνίου, 2019

Ελασσόνα: Εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν «Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» με θέμα «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, 18:00 -20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του επιδιώκει τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι δράσεις και τα προγράμματά του Ινστιτούτου στους ωφελούμενους του Κέντρου και γενικότερα σε όλους τους δημότες με απώτερο στόχο την υλοποίηση αυτών των δράσεων στο Δήμο Ελασσόνας προς όφελος τόσο των εργαζόμενων όσο και των άνεργων δημοτών.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θέση της Κ.Ε.Δ.Ε. για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ: Η Αυτοδιοίκηση στην Πρώτη Γραμμή – Χτίζουμε την Ελλάδα του 2035 με Ισχυρή Συμμαχία Ευθύνης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμικό μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κυρίζογλου: Διάλογος, επιμονή και συνέπεια – αυτή είναι η δύναμη της ΚΕΔΕ. Με σαφές…