Άρθρο Localit 16 Οκτωβρίου, 2013

Εγκαινιάζεται το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής στην Καλλιθέα

dhmotiko_parko_8Το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής εγκαινιάζεται  σήμερα Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013  στις 18:00 στην Καλλιθέα .

Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα επανατοποθετηθεί σε κατάλληλο σημείο του Δημοτικού Πάρκου, η φυλασσόμενη από τον Δήμο μαρμάρινη, αναμνηστική πλάκα, η οποία ευρισκόταν στο χώρο του τέως Ιπποδρόμου μέχρι την απομάκρυνσή του, ως Αφιέρωμα στους κρατουμένους της στρατιωτικής δικτατορίας του 1967 και τη μνήμη του αγωνιστή Παναγιώτη Ελλή.

Οι εγκαταστάσεις του Πάρκου, το οποίο αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προς το Δήμο Καλλιθέας, συνολικού ύψους 5,92 εκ. €, αναπτύσσονται σε έκταση 28.000 τ.μ. και αποτελούνται από Κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων (μήκους 50 μέτρων με 10 διαδρομές), παιδική πισίνα, προπονητικό γήπεδο ποδοσφαίρου και Παιδική Χαρά, κτιριακά συγκροτήματα γραμματειακής και τεχνικής υποστήριξης και χώρο αναψυκτηρίου και εκδηλώσεων.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Σταθερά αντίθετη η δημοτική αρχή με την επίγεια διέλευση του τρένου προς το λιμάνι

Την κάθετη αντίθεσή της καταθέτει η δημοτική αρχή της Πάτρας στο ενδεχόμενο επίγειας διέλευσης του…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΚΟΛΑΣΗ;»

Εκδήλωση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες: Παράδεισος ή Κόλαση», φιλοξενεί το το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου…