Άρθρο Localit 26 Νοεμβρίου, 2021

Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα στο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

Συνεχίζονται τα rapid test ανίχνευσης κρουσμάτων κορονοϊού τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και από ώρα 9:00 έως 15:00 (προσέλευση έως 14:30) από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55).

 Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.
 Για τη διενέργεια του τεστ μπορούν να προσέρχονται και πολίτες από όμορους ή άλλους δήμους. Τα παιδιά που πιθανά θα προσέλθουν για τεστ πρέπει να είναι από 5 ετών και άνω.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 28 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H ΚΕΔΕ πρέπει να έχει ισχυρό ρόλο και λόγο στην κατανομή των θέσεων που αφορούν το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων, 55 ετών και άνω, στους Δήμους.

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) κι όσα…

Ενδιαφέρουν 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 6-12 Σεπτεμβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) επιστρέφει φέτος με σύνθημα «Welcome Home!» και…

Με μια ματιά 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Το Βιβλίο Γνώση» στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης πραγματοποίησε με επιτυχία τη δράση «Το Βιβλίο Γνώση», στο πλαίσιο…