Άρθρο Localit 28 Ιανουαρίου, 2022

Δωρεάν rapid-test στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια

Κινητές Ομάδες Υγείας  του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν rapid-test  αύριο Σάββατο στον Πολυχώρο “ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ”, (Θηβών 245 Νίκαια)  από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτήν τη διαδικασία είναι σημαντική αφού το  rapid test αντιγόνου αποτελεί βασικό εργαλείο ανίχνευσης του κορονοϊού, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες για μαζική και γρήγορη διάγνωση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 13 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano Cortina 2026

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης για τους Δραμινούς που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου: «Η πληροφορία πρέπει να ακολουθεί τον πολίτη και όχι ο πολίτης την πληροφορία – Οι Δήμοι συνδιαμορφωτές του νέου ψηφιακού κράτους»

Την ανάγκη το νέο ψηφιακό κράτος να οικοδομηθεί με επίκεντρο τον πολίτη και με ενεργό…

Διεθνείς Σχέσεις 09 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, 29-30.7.2026, ΟΣΛΟ» – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ