Άρθρο Localit 05 Μαΐου, 2014

ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης: «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Την Παρασκευή 2 Μαΐου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με το έργο «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ σε σκηνοθεσία του Κώστα Μέρρα και κινησιολογία της Μαρίας Παλιούρα.

Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 2 και Κυριακή 4 Μαΐου, όπου οι σπουδαστές παρουσίασαν τη δουλειά τους μετά από ένα χρόνο μαθημάτων, σεμιναρίων και προβών.

Η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας γέμισε και τις δύο μέρες με πλήθος κόσμου ο οποίος χειροκρότησε θερμά τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου.  Ανάμεσα τους παρακολούθησαν την παράσταση ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, η Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας κ. Δημήτρης Βέττας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.

Θα ακολουθήσει η παράσταση του παιδικού τμήματος του θεατρικού εργαστηρίου, «Στην χώρα των παραμυθιών….. μια φορά κι έναν καιρό!» το Σάββατο 17 Μαΐου, στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου (1ο ΕΠΑΛ) ώρα 19:00, με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό.

 

 

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη δυνατότητα να διαγράφει οφειλές ευάλωτων πολιτών ζητά ο δήμος Περάματος

Γιάννης Λαγουδάκος: «Ευθύνη μας να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια της διαβίωσης για τους ανθρώπους του μόχθου»…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ΠΔ σχετικά με την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Με επτά απαντήσεις σε επτά ερωτήσεις αντικρούει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις αντιδράσεις Τοπικής…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμπεράσματα και προτάσεις της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας για τα αδέσποτα ζώα

Συμπεράσματα και Προτάσεις εξέδωσε η ομάδα εργασίας της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας της αυτοδιοίκησης για…