Άρθρο Localit 07 Αυγούστου, 2020

Δήμος Βύρωνα:Καθαρισμός της κολυμβητικής δεξαμενής του Δημοτικού Κολυμβητήριου

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης της κολυμβητικής δεξαμενής  του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Χρήστος Ταμπαξής» πραγματοποιούνται από εξιδεικευμένο συνεργείο. Περιλαμβάνουν, άδειασμα της δεξαμενής, καθαρισμό των πλαϊνών τοιχωμάτων και του πυθμένα με χρήση πιεστικού μηχανήματος και χειροκίνητης σκούπας καθαρισμού για την απομάκρυνση αλγών και πλήρωση εκ νέου με νερό. 

Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για την καθαριότητα της κολυμβητικής δεξαμενής και την προστασία της υγιεινής των λουόμενων, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο λόγω COVID-19.

 Παράλληλα, με την ευκαιρία της διακοπής της λειτουργίας του λόγω καλοκαιριού, πραγματοποιούνται εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης του περιβάλλοντος χώρου και των αποδυτηρίων.

 Μετά το πέρας των απαραίτητων εργασιών το Κολυμβητήριο, από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, θα επιστρέψει στις δραστηριότητες του, ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται οι δημότες μας με όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν κουρέματα σε άστεγους και άπορους πολίτες στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Δράσεις για δωρεάν κουρέματα για αστέγους και ευάλωτους πολίτες διοργανώνουν οι  Δήμοι Θεσσαλονίκης  και Καβάλας…

Ρεπορτάζ 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την προστασία των ιδιοκτησιών που επί 40 χρόνια βρίσκονταν εντός των ορίων οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, ζητά το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Τάσσεται ομόφωνα κατά του ΠΔ και καταθέτει πρόταση κοινωνικά δίκαιη, στη βάση της ανάγκης προστασίας…

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Γεύση Ξάνθης”: Γιορτή γαστρονομικής παράδοσης την Παρασκευή 30 Μαΐου, στη Δημοτική Αγορά της πόλης

Με στόχο την προβολή της μακραίωνης γαστρονομικής παράδοσης και του πλούσιου πολιτισμικού αποθέματος της Ξάνθης…