Άρθρο Localit 08 Ιουλίου, 2020

Δήμος Θηβαίων: Υπέγραψε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γ. Αναστασίου τις συμβάσεις αγροτικής οδοποιίας και κατασκευής υποδομών γηπέδων για τις κοινότητες

Τρεις (3) συμβάσεις έργων υπέγραψε πρόσφατα ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου για έργα αγροτικής οδοποιίας και κατασκευής υποδομών γηπέδων σε κοινότητες του Δήμου.

Αναλυτικά, οι συμβάσεις αφορούν τα ακόλουθα έργα:

«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ ΤΚ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ», προϋπολογισμού 91.915,18 €,(113.974,82 € με ΦΠΑ 24%). Το έργο χρηματοδοτείται από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.)  “Στερεά Ελλάδα 2014-2020” και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αφορά την αναβάθμιση της αγροτικής οδού στη θέση “Ζαχαρέζα” στην Τ.Κ. Καπαρελλίου Δ.Ε Πλαταιών, συνολικού μήκους 2.080 μέτρα περίπου.

 «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΕΛΛΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ», προϋπολογισμού 104.527,92 €,(129.614,62 € με ΦΠΑ 24%). Το έργο χρηματοδοτείται,  επίσης, από το  Ε.Π.  “Στερεά Ελλάδα 2014-2020” και το ΕΤΠΑ και αφορά την αναβάθμιση της αγροτικής οδού στη θέση “Τζάφκο” στην Τ.Κ Ελλοπίας Δ.Ε. Θίσβης, συνολικού μήκους 1.825 μέτρα .

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ Τ.Κ ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ, ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ ΒΑΓΙΩΝ», προϋπολογισμού 236.944,38 €, (με ΦΠΑ 24%), με πίστωση προερχόμενη από ΤΑΠΕ και ιδίους πόρους. Αντικείμενο του έργου είναι  η αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα και η κατασκευή των απαραίτητων υποδομών σε υφιστάμενα γήπεδα των κοινοτήτων Πλαταιών, Καπαρελλίου, Δομβραίνας και Βαγίων .

Τα ανωτέρω έργα είναι εγγεγραμμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου του Οικονομικού Έτους 2020 .

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…