Άρθρο Localit 18 Μαρτίου, 2014

Δήμος Λαμιέων: Πρεμιέρα του έργου «Ανάσα Ζωής» του Ντέιβιντ Χέαρ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρεμιέρα του έργου  «Ανάσα Ζωής» του Ντέιβιντ Χέαρ της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.

Η  πρεμιέρα αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, αλλά λόγω αιφνίδιου προβλήματος υγείας της κυρίας Αλεξάνδρας Λαδικού είχε αναβληθεί.

Έτσι το θεατρόφιλο κοινό της Λαμίας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση και να χειροκροτήσει τις δύο πρωταγωνίστριες Αλεξάνδρα Λαδικού και Μαρία Σκούντζου μια εβδομάδα μετά.

Στη πρεμιέρα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι: ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κα. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος,  ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου  Λαμιέων κ. Παναγιώτης Φώσκολος, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων, κ. Κων/νος Μουστάκας και κ Σπύρος. Ηλιόπουλος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα. Αθηνά Στεφοπούλου  και μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση Χρήστου Καρχαδάκη-Τάσου Μπαντή, σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια – φωτισμούς Κώστα Αρζόγλου, σκηνικά Ελένης Δουνδουλάκη, κοστούμια Λαλούλας Χρυσικοπούλου, βοηθός σκηνοθέτη Μαρίνος Δεσύλλας.

Θα πραγματοποιηθούν ακόμη 6 παραστάσεις, στις 21-22-23 και 28-29-30 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€ , για μαθητές-φοιτητές-ανέργους-πολύτεκνους 5€ και για συλλόγους κατόπιν συνεννοήσεως. Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντη 17. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22310-33325 και 32215.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη δυνατότητα να διαγράφει οφειλές ευάλωτων πολιτών ζητά ο δήμος Περάματος

Γιάννης Λαγουδάκος: «Ευθύνη μας να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια της διαβίωσης για τους ανθρώπους του μόχθου»…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ΠΔ σχετικά με την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Με επτά απαντήσεις σε επτά ερωτήσεις αντικρούει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις αντιδράσεις Τοπικής…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμπεράσματα και προτάσεις της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας για τα αδέσποτα ζώα

Συμπεράσματα και Προτάσεις εξέδωσε η ομάδα εργασίας της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Εργασίας της αυτοδιοίκησης για…