Άρθρο Localit 31 Μαρτίου, 2014

Δήμος Λαμιέων: «La Boheme” του Giacomo Puccini, το Σάββατο 5 Απριλίου από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Με το κλασικό αριστούργημα «La Bohème» του GIACOMO PUCCINI, συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live In Hd» που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με τον όμιλο ANTENNA και την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης το Σάββατο 5 Απριλίου στις 19:55 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η κλασική παραγωγή μέσα από την οποία παρουσιάζεται με αριστουργηματικό τρόπο η συγκινητική ιστορία του Puccini, αφηγείται τον νεανικό έρωτα. Το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό καθώς κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων παραστάσεων στην ιστορία της MΕΤ. Η Anita Hartig πρωταγωνιστεί στον ρόλο της λεπτεπίλεπτης, εύθραυστης Mimi στην παραγωγή του Franco Zeffirelli, με τον Vittorio Grigolo στον ρόλο του Rodolfo, του παθιασμένου εραστή της. Στο cast βρίσκουμε επίσης τη Susanna Phillips στον ρόλο της Musetta και τον Massimo Cavalletti να υποδύεται τον Marcello.

Διευθυντής ορχήστρας είναι ο Stefano Ranzani.

 

Στην  πόλη μας θα ακολουθήσει η παρακάτω μεγάλη παραγωγή :

  • Cosi Fan Tutte του Wolfang Amadeus Mozart, στις 26 Απριλίου 19:55

 

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε και γίνεται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντου 17, Λαμία.  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310-33325 και 32215.  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ για ανέργους, φοιτητές, παιδιά και συλλόγους (για προσέλευση άνω των 20 ατόμων). Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από την Αρχαία Ολυμπία: «Η Αυτοδιοίκηση δεν παραχωρεί καμία αρμοδιότητα – Αντίθετα διεκδικούμε περισσότερες, με πόρους και προσωπικό»

Η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου: Στρατηγική παρουσία δίπλα σε κάθε Δήμο – Μήνυμα ενότητας και δράσης για μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση

Η παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 07 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου στο Olympia Forum : «Συγκροτούμε Συμμαχία Ευθύνης για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας»

Με ένα καθαρό και αποφασιστικό μήνυμα για την ανάγκη θεσμικών αλλαγών και ουσιαστικής αποκέντρωσης, ο…