Άρθρο Localit 19 Οκτωβρίου, 2016

Δήμος Κορινθίων: Συμμετοχή του δήμου στο 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο

 

Ο Δήμος Κορινθίων  σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου, την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος  και Πελοποννήσου και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου,  συνδιοργανώνουν το 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο  στην Κόρινθο.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους της Ιατρικής, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την ογκολογία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση εργασίας για την ιστορία  της Ιατρικής και  θα τιμηθούν πρώην Πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.

Πρόκειται για ένα συνέδριο κοινωνικού – μορφωτικού – επιστημονικού  περιεχομένου το οποίο προάγει τα οικονομικά συμφέροντα των κατοίκων του, ενόψει του πλήθους των παρισταμένων – συμμετεχόντων, διοργανωτών και θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Η έναρξη του Συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί  στις 23-10-2016, στις 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ» (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αθήνα στην παγκόσμια δεκάδα των κορυφαίων συνεδριακών προορισμών για το 2024

Χ. Δούκας: «Η ανάδειξη της πόλης μας στην παγκόσμια δεκάδα του Διεθνούς Οργανισμού Συνεδρίων, αποτελεί…

Εκτός Συνόρων 21 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιταλία: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για χρηματισμό ο δήμαρχος του Σορέντο

Ο δήμαρχος της πόλης Σορέντο της Κάτω Ιταλίας Μάσιμο Κόπολα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την…

Υπουργείο Εσωτερικών 21 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου η προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης των υπηρεσιών Δημόσιας Διοίκησης

Παρατείνεται έως το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 η προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης των υπηρεσιών…