Άρθρο Localit 26 Μαρτίου, 2012

Δήμος Καισαριανής: Λάδι και μέλι για τους δημότες και κατοίκους

Μετά την   πρωτοβουλία του Δήμου Καισαριανής για την δημιουργία Διαδημοτικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την μεγάλη ανταπόκριση που έτυχε στον Δήμο μας το  «Κίνημα Διάθεσης Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες» συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε ενεργά , με παρεμβάσεις στο καταναλωτικό κίνημα.

Ήδη, στην Καισαριανή διανεμήθηκαν σε μειωμένες τιμές πάνω από 50 τόνοι πατάτας ενώ το σημαντικότερο αποτέλεσμα ήταν η ραγδαία μέχρι και κατά 50% μείωση των τιμών στην αγορά.

Εμμένοντας λοιπόν, στην πρόθεση μας να δημιουργήσουμε ένα συνολικό δίκτυ αλληλεγγύης και προστασίας προς τους Δημότες μας, σε συνεργασία με παραγωγούς από την Λακωνία και την Κρήτη, θα διατεθούν ποσότητες φτηνού λαδιού και μελιού στον Δήμο μας.

Η τιμή που διαμορφώθηκε είναι για το λάδι 14,30€ η συσκευασία των 5 λίτρων και για το μέλι 15€ η συσκευασία των 2 κιλών.

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν λάδι ή μέλι να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθενται ηλεκτρονικά στο www.kessariani.gr και να το στείλουν με fax στο 2107296917 ή  σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Καισαριανής  , (Βρυούλων & Κλαζομενών), τηλ.210-7296601-8/2132010764, μέχρι 30 Μαρτίου 2012.

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντός 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας.

 

*Να τονίσουμε ότι πρόκειται πάντα για πιστοποιημένα προϊόντα , που έχουν περάσει επιτυχώς τους ελέγχους των αρμόδιων οργάνων.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου

Στο επίκεντρο η ενίσχυση του ψηφιακού εγγραμματισμού των ατόμων 65+ και η συνέχιση του προγράμματος…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ υπενθυμίζει τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης στον Εθνικό Σχεδιασμό για την Ύδρευση – Αποχέτευση

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ σχετικά με το ενδιαφέρον της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση της Κοινής Ομάδας Εργασίας ΚΕΔΕ – ΙΑΑ για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…