Άρθρο Localit 27 Ιουλίου, 2022

Δήμος Γρεβενών: Γέμισε παιχνίδια το “Πάρκο των Μανιταριών”

Με πολύχρωμα και ευφάνταστα επιτραπέζια και επιδαπέδια παιχνίδια, αφιερωμένα στους μικρούς  δημότες, γέμισε το “Πάρκο των Μανιταριών” στην πόλη των Γρεβενών με παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου Πρασίνου & Πολεοδομίας Νίκου Τσικούρα.

Οι νέες προσθήκες του Πάρκου, είναι εκπαιδευτικού πάντα χαρακτήρα.

Περιλαμβάνουν δημοφιλή παιχνίδια που οξύνουν το μυαλό και το πνεύμα των παιδιών όπως είναι το σκάκι, το φιδάκι, ο λαβύρινθος, ο γκρινιάρης, το κουτσό, το κάνε ότι κάνω, προσφέροντας ήδη, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενισχύοντας την άμεση επικοινωνία, την κοινωνική συναναστροφή και το ομαδικό πνεύμα.

«Αναμφίβολα, η ριζική ανάπλαση του χώρου, η ανανέωση του πρασίνου, η τοποθέτηση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, η εγκατάσταση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, οι εργασίες σε τοιχία και πλακοστρώσεις που συνεχίζονται και τώρα η δημιουργία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών, καθιστούν το “Πάρκο των Μανιταριών” ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης των Γρεβενών για αθλητισμό και ψυχαγωγία που με ιδιαίτερη φροντίδα σχεδίασε και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή», τονίζει ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Πέραμα εκπέμπει SOS!», Δήμος και οι κάτοικοι προχωρούν αύριο σε αποκλεισμό της πόλης

Με το σύνθημα «Οξυγόνο Τώρα! Το Πέραμα εκπέμπει SOS!» οι κάτοικοι του Περάματος, το δημοτικό…

Βιώσιμες Πόλεις 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη αστική ανάπλαση με την ενοποίηση έξι σχολικών συγκροτημάτων στον δήμο Χαλανδρίου

Ξεκινά το επόμενο διάστημα στο δήμο Χαλανδρίου, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, η υλοποίηση…

Βιώσιμες Πόλεις 27 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη: Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση των μελετών ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Πανοράματος

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων τεχνικών μελετών για την…