Άρθρο Localit 14 Ιουλίου, 2020

Δήμος Έδεσσας: Βελτιώσεις στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας

Συνεχείς βελτιώσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, αναμορφώθηκε και το τρίτο γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ.

Ο χώρος είναι μία πραγματική όαση δροσιάς και φιλοξενεί κάθε μέρα πολλούς αθλούμενους στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, αλλά και όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στη σκιά των δέντρων της περιοχής. Η μετάβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο, αλλά και με τα πόδια ή ποδήλατο από την παραποτάμια διαδρομή που έχει διαμορφωθεί ξεκινώντας από τη Βυζαντινή γέφυρα και καταλήγοντας στο Αθλητικό Κέντρο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου γηπέδου, χωρίς όμως να ενοχλούν τους αθλούμενους, καθώς πραγματοποιούνται στο άκρο του Αθλητικού Κέντρου και δεν επηρεάζουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…

Μη κατηγοριοποιημένο 28 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23η Έκδοση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και Πόλεων (13-15 Οκτωβρίου 2025)