Άρθρο Localit 11 Ιουνίου, 2018

Δήμος Δοξάτου:Εγκανιάστηκε το νέο Πολυδύναμο Ιατρείο στο Δοξάτο

Την Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Πολυδύναμου Ιατρείου στο Δοξάτο παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρού, του Υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης κ. Δημήτρη Τσαλικάκη, του πρώην Υφυπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του πρώην Βουλευτή και Δημάρχου Δοξάτου κ. Σταύρου Δαιλάκη.

Το πολυδύναμο Ιατρείο δημιουργήθηκε για την κάλυψη παροχής Α’ βάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή του Δήμου Δοξάτου ώστε να αποσυμφορηθεί το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και στην πλήρη σύνθεσή του θα διαθέτει 20μελές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτριος Δαλακάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το νέο μεγάλο στοίχημα για μας είναι το Πολυδύναμο Ιατρείο να λειτουργήσει πλήρως και να αποτελέσει μία δομή που θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο και θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας τόσο με με όλες τις ιατρικές ειδικότητες όσο και εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις. Το έργο αυτό εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη δημοτική αρχή και περνώντας από σαράντα κύματα και μετά από πολλές πιέσεις μας, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να το εγκαινιάζουμε. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν, ώστε σήμερα να ξεκινάει την λειτουργία της μία τόσο αναγκαία δομή, για τον τόπο μας,  ιδιαίτερα τον γιατρό μας κ. Αθανάσιο Βήτα, και τα μέλη του Συλλόγου Πρωτοβουλίας και Κοινωνικής Παρέμβασης».

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της Κ.Ε.Δ.Ε. στις νέες κατηγορίες Στασινού περί παράνομων δημάρχων, στο ecopress.

Τελικά έδωσε φακελάκι σε Πολεοδομία ο Πρόεδρος του ΤΕΕ,  για να εκδώσει άδεια για κτίριο…