Σε σημαντική παρέμβαση σε σχολικά κτίρια του Αγρινίου προχωρά η Δημοτική Αρχή υλοποιώντας το έργο «Επισκευή και συντήρηση στεγών σχολικών κτιρίων» προϋπολογισμού 74.400 € με ΦΠΑ. Με το έργο αυτό υλοποιούνται εκτεταμένες εργασίες στα σχολεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος υπέγραψε τη σχετική σύμβαση, αναφέρθηκε στη σημασία των έργων για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές:
«Έχουμε αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις σχολικές υποδομές. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε αποκατάσταση σημαντικών φθορών σε σχολικά κτίρια τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Με το συγκεκριμένο έργο δημιουργούμε ακόμη καλύτερες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων μας. Με κόπο και μεθοδικότητα χτίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας».
Άρθρο Localit 10 Ιουνίου, 2020
Δήμος Αγρινίου: Επισκευή και συντήρηση στεγών σχολικών κτιρίων
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
13 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΔΕ στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Δημάρχου Αιγιαλείας με την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του.
Λέγεται ότι οι λόγοι πάντοτε μειονεκτούν, αδυνατούν να αποδώσουν την προσωπικότητα, το έργο και την…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ...
13 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Δωρεά οργάνων σημαίνει περισσότερη ζωή» — Μήνυμα ζωής από την Καλαμάτα
Το μήνυμα ότι «δωρεά οργάνων σημαίνει περισσότερη ζωή» έστειλε η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ...
09 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από την Αρχαία Ολυμπία: «Η Αυτοδιοίκηση δεν παραχωρεί καμία αρμοδιότητα – Αντίθετα διεκδικούμε περισσότερες, με πόρους και προσωπικό»
Η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής…