Άρθρο Localit 10 Απριλίου, 2020

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων και εγκαταλελειμμένων κτηρίων

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων και εγκαταλελειμμένων κτηρίων από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στον Άγιο Νεκτάριο (Δενδροπόταμος). Οι καθαρισμοί κυρίως σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια τα οποία χαρακτηρίζονται «υγειονομικές βόμβες» κρίθηκαν απαραίτητοι για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Παράλληλα ολοκληρώνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων από τα ειδικά οχήματα-πλυντήρια που έχει στη διάθεσή του.
Ο δήμος συνεχίζει την αποκομιδή των απορριμμάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλούνται οι δημότες να τηρούν πλήρως τους κανόνες απόρριψης των απορριμμάτων τους για την προστασία της δημόσιας υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αναφορά ζητημάτων καθαριότητας (έλλειψη ή επιδιόρθωση κάδων απορριμμάτων, ανακύκλωσης κλπ.) παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την υπηρεσία καθαριότητας στο 2310 724617.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου

Στο επίκεντρο η ενίσχυση του ψηφιακού εγγραμματισμού των ατόμων 65+ και η συνέχιση του προγράμματος…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ υπενθυμίζει τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης στον Εθνικό Σχεδιασμό για την Ύδρευση – Αποχέτευση

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ σχετικά με το ενδιαφέρον της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση της Κοινής Ομάδας Εργασίας ΚΕΔΕ – ΙΑΑ για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…