11 Φεβρουαρίου, 2023

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η βοήθεια του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ζητούμενο να σταλούν γρήγορα τα προϊόντα στους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, “Οι Δεκατιανοί” φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, των 13 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, των Δήμων, των Περιφερειών, του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και του απλού κόσμου να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα των απαραίτητων ειδών που χρειάζονται οι πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και την Συρία.
Από το σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Οι Δεκατιανοί”: “Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι απλά πρωτόγνωρο. Ο τρόπος που έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα είναι εντυπωσιακός και συνάμα συγκινητικός. Οι αποθήκες μας έχουν γεμίσει και αυτό γνωρίζω πως συμβαίνει σε όλη την χώρα.
Είμαστε ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τον υφυπουργό Ανδρέα Κατσανιώτη ώστε τα πράγματα που έχουν συγκεντρωθεί να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον προορισμό τους.
Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που συμμετέχουν σε αυτή την πανελλήνια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποι μας στη Τουρκία και την Συρία.
Θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα αναγκαία είδη, διότι θεωρώ πως χρειάζεται μια διαρκής στήριξη προς τους πληγέντες”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση ΚΕΔΕ – Ένωσης Δήμων Κύπρου: Κοινός βηματισμός και ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με αντιπροσωπεία της Ένωσης…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Διαχρονική πρωτοβουλία και στήριξη της ΚΕΔΕ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, αναδεικνύοντας τη διαχρονική,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ.Γ. ΚΕΔΕ: «Ο Νέος Κώδικας θέτει τις βάσεις για μια ισχυρότερη και πιο λειτουργική Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Καφαντάρης συμμετείχε ως ομιλητής στην…