16 Ιουλίου, 2021

Διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ – Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στις 10:00 π.μ.

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, την Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί.

Στο ΔΣ θα παραβρεθούν οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμων Ελλάδας και το νεοεκλεγέν Προεδρείο της ΕΕΤΑΑ.

Θα συζητηθεί ο  προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022 καθώς και τα θέματα των  αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις που θα προτείνει η ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού.

Επίσης αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση από το ΔΣ οι προτάσεις της Επιτροπής Νήσων και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΕΔΕ για νομοθετικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την λειτουργία των μικρών νησιωτικών Δήμων

Επίσης θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κατατεθούν στο διάλογο για το νομοσχέδιο για τη Διαχείριση των Αποβλήτων, καθώς και οι προτάσεις της Επιτροπής Χωροταξίας και Υποδομών της ΚΕΔΕ για το σχέδιο νόμου  για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Κτηματολογίου.

 

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα μεταδίδεται μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την οδική ασφάλεια

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΕ υπό τον Πρόεδρο Λάζαρο Κυρίζογλου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 29 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποτέλεσμα διεκδικήσεων της ΚΕΔΕ: Ενίσχυση των Δήμων από το Υπουργείο Οικονομικών – Λ. Κυρίζογλου: Έγιναν σημαντικά βήματα υπέρ των Δήμων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε.

Σε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ υπό τον Πρόεδρο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου με την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 29 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαίνια της Διπλής Έκθεσης «Ζωντανεύοντας την Ιστορία» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Λ. Κυρίζογλου: Τιμούμε την Ιστορία μας και εμπνεόμαστε από αυτήν για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, πραγματοποιήθηκαν…