Άρθρο Localit 27 Ιουνίου, 2022

Διαδικτυακή εκδήλωση : «Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: “Μην υποτιμάς τις ενδείξεις”. Για εφήβους και ενήλικες»

Ο Δήμος  Αιγάλεω προσκαλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη  διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: “Μην υποτιμάς τις ενδείξεις”. Για εφήβους και ενήλικες», που διοργανώνει ο ΕΔΔΥΠΠΥ στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της Ψυχικής Υγείας και συγκεκριμένα για τη Βία και σε συνεργασία με την αμκε Obrela.

Ομιλητής θα είναι ο  Ψυχίατρος, MSc, PhD  Ορέστης Γιωτάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00-13:30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Σκοπός της είναι , η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την Πρόληψη της Βίας, που μπορεί να ασκηθεί τόσο σε Ενήλικες όσο και σε Εφήβους.

Για να συνδεθείτε παρακαλούμε όπως επιλέξετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_DzmJQBcoRKS1VL5sJ_nKhg

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Μαΐου οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ξεκινούν τη Δευτέρα, 19 Μαΐου οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π.,…

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μόνιμοι οι συμβασιούχοι του Δήμου Καισαριανής

Πέντε εργαζόμενοι του δήμου Καισαριανής  κατατάχθηκαν σε προσωπαγείς θέσεις  με μετατροπή των συμβάσεών τους σε…

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας αναδεικνύει με νέο φωτισμό 11 σπουδαία μνημεία της Θεσσαλονίκης στον άξονα της Εγνατίας

Στην ανάδειξη 11 σπουδαίων μνημείων της Θεσσαλονίκης στον άξονα της οδού Εγνατία προχωρά η Περιφέρεια…