Άρθρο Localit 22 Ιουλίου, 2021

ΔΕΥΑΤ: Με sms η ενημέρωση για βλάβες και διακοπή υδροδότησης

Μια αναγκαία υπηρεσία στους πολίτες προσφέρει η ΔΕΥΑ Τρικάλων. Πλέον, μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο (sms) ο κάθε πολίτης θα ξέρει, πότε και γιατί θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης. «Πρόκειται για σύστημα που δημιουργεί σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες», τονίζει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Χρήστος Αναστασίου, «αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας και ενημερώνοντας σε άμεσο χρόνο».
Οι πολίτες θα λαμβάνουν έγκαιρες ειδοποιήσεις για διακοπή της υδροδότησης σε περίπτωση προγραμματισμένων εργασιών ή έκτακτων βλαβών που χρήζουν αποκατάστασης.
Επομένως, θα πρέπει κάθε πολίτης να δηλώσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να του αποστέλλονται τα μηνύματα.
Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
– είτε προσερχόμενοι άμεσα στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ,  στο ισόγειο του κτηρίου (Ασκληπιού 35), γνωρίζοντας τον αριθμό καταναλωτή που αντιστοιχεί στη σύνδεσή τους.

– είτε αποστέλλοντας έναν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΕΥΑΤ info@deyat.gr, όπου επίσης θα δηλώνουν αριθμό κινητού τηλεφώνου και κωδικό καταναλωτή.
Ο κωδικός καταναλωτή αναγράφεται στον λογαριασμό υδροδότησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 08 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης συμμετέχει στην εθελοντική συμμαχία LIFE-IP CEI-Greece του ΥΠΕΝ

Από τους πρώτους δήμους σε όλη την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική συμμαχία LIFE-IP…

Με μια ματιά 08 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνολικά 600 άνεργοι με αναπηρία προσλήφθηκαν σε δήμους

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ, με επιδότηση 75% για 18 μήνες…

Με μια ματιά 08 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αδελφοποιήθηκε με την πόλη Γεοτζού της Νότιας Κορέας

Γέφυρες φιλίας και διπλωματικής συνεργασίας ανέπτυξαν ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και ο Δήμος Γεοτζού της Νότιας…