Άρθρο Localit 07 Μαΐου, 2018

ΔΕΥΑ Έδεσσας: Καταλληλότητα δεξαμενής ύδρευσης Ριζαρίου

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε το ερώτημα για την καταλληλότητα της δεξαμενής ύδρευσης που τοποθετήθηκε στο Ριζάρι, το οποίο απαντήθηκε από την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Έδεσσας κ. Κατερίνα Ζδρου, αλλά επειδή όπως είναι φυσιολογικό δεν κατέστη δυνατό να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες, θεωρείται σημαντικό να δοθούν κάποια στοιχεία για την καταλληλότητα της δεξαμενής.

Η δεξαμενή διαθέτει πιστοποίηση για την καταλληλότητα αποθήκευσης πόσιμου νερού, σύμφωνα με όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη είναι απολύτως κατάλληλα για αποθήκευση πόσιμου νερού, ανθεκτικά στο χρόνο και στις συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, ενώ η δεξαμενή διαθέτει εγγύηση δεκαετούς καλής λειτουργίας.

Η προμηθεύτρια εταιρία έχει προσκομίσει στη ΔΕΥΑ Έδεσσας πλήρη φάκελο με τα πιστοποιητικά και τις αδειοδοτήσεις για όλα τα υλικά και το σύνολο της κατασκευής, που αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η δεξαμενή είναι απολύτως κατάλληλη για την αποθήκευση πόσιμου νερού.

Η ΔΕΥΑ Έδεσσας έχει ως βασικό της στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας του πόσιμου νερού που παρέχει στους καταναλωτές. Για το λόγο αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα προέβαινε στην προμήθεια υλικών και υλοποίηση κατασκευών ακατάλληλων για τη δημόσια υγεία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ποιότητα του πόσιμου νερού στο Ριζάρι θα βελτιωθεί με τη λειτουργία μίας απολύτως κατάλληλης δεξαμενής, που είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και θα εφοδιάζει το χωριό με κατάλληλο πόσιμο νερό!

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μη κατηγοριοποιημένο 28 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23η Έκδοση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και Πόλεων (13-15 Οκτωβρίου 2025)
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζει τα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 24 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου

Στο επίκεντρο η ενίσχυση του ψηφιακού εγγραμματισμού των ατόμων 65+ και η συνέχιση του προγράμματος…