Άρθρο Localit 11 Φεβρουαρίου, 2020

Δεκτό το αίτημα του Δήμου Μαραθώνος για δωρεάν υδροδότηση των πληγεισών περιοχών από την ΕΥΔΑΠ

Με δωρεάν πόσιμο νερό θα τροφοδοτούνται οι πληγείσες-πυρόπληκτες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στη συνεδρίαση της 5ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από ενέργειες της Δημοτικής  Αρχής του Δήμου Μαραθώνος.

 Η απόφαση αυτή θα ισχύει μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2020 οπότε και λήγει η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει η Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης ή και αργότερα, εάν αποφασιστεί από την Πολιτεία, παράταση της εν λόγω κατάστασης.

«Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είναι άριστη κι εποικοδομητική, γεγονός που έχουμε επισημάνει και στο θέμα της Αποχέτευσης του Δήμου μας και που αποδεικνύεται και τώρα, καθώς η Εταιρεία κάνει αποδεκτό το αίτημά μας, για παροχή δωρεάν πόσιμου νερού στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος  Στέργιος Τσίρκας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…