Άρθρο Localit 02 Δεκεμβρίου, 2021

Cretan Taste Awards 2021: Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Cretan Taste Awards 2021, του νέου γαστρονομικού θεσμού που διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου η Boussias υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ. Η τελετή θα φιλοξενηθεί στο Atlantis Hotel και θα ξεκινήσει στις 19.30.

Βασικός στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη της Κρήτης σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

Η συμμετοχή στα Cretan Taste Awards 2021 χαρακτηρίζεται από την πολυσυλλεκτικότητα και την ποιότητα των χώρων και των προϊόντων που εμπιστεύτηκαν από την πρώτη κιόλας χρονιά τη διοργάνωση, υποβάλλοντας τις υποψηφιότητές τους.

Τα μέλη της ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής (που απαρτίζεται από Έλληνες και διεθνείς experts) είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν ποιοτικές δράσεις και να δοκιμάσουν προϊόντα υψηλής αξίας, ώστε να αναδείξουν τους πιο ποιοτικούς και καινοτόμους. Οι χώροι φαγητού που θα βραβευθούν στις 6 Δεκεμβρίου, αναδείχθηκαν από την αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής σε ποσοστό 60% και από ψηφοφορία κοινού (μέσω των social media) για το υπόλοιπο 40%.

Παρουσιάστρια της βραδιάς των Cretan Taste Awards 2021 θα είναι η Νεκταρία Κοκκινάκη. Στη μεγάλη γιορτή της κρητικής γαστρονομίας οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό μενού που αναδεικνύει την κρητική παράδοση και τα προϊόντα της, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, συνοδεία κρητικών κρασιών που επέλεξε ο καταξιωμένος σομμελιέ και κριτής διεθνών διαγωνισμών οίνου, Γιώργος Λούκας.

H τελετή  θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming ενώ για τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκομένους θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 27 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρθρο Προέδρου ΚΕΔΕ Λ.Κυρίζογλου : Οι Δήμοι χρειάζονται 5,5 δις το χρόνο, για «να μην μπαίνουν μέσα».

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος , σε συνεργασία με…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήνυμα ΓΓ ΚΕΔΕ Δ.Καφαντάρη για τις δασικές πυρκαγιές : Η πρόληψη και η ετοιμότητα σώζουν ζωές

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, σε σύντομο μήνυμά του, παρουσιάζει τις βασικές…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Δημοκρατία αποτελεί διαρκή κατάκτηση – Παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στη δεξίωση για την 52η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε κλίμα υψηλού συμβολισμού και εθνικής ενότητας πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο η καθιερωμένη δεξίωση…