Άρθρο Localit 18 Απριλίου, 2024

Χαλκίδα: Έργα για την αυτονομία ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων ύδρευσης, από τον Δήμο

Εργασίες για την εγκατάσταση Ηλεκτροπαραγωγικού Ζεύγους στις γεωτρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή του Ούγγρων, πραγματοποίησαν το βράδυ, της  Τετάρτης 17/4, από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ), στο πλαίσιο του συνολικού έργου «Προμήθεια Η/Ζ Εγκαταστάσεων Ύδρευσης Χαλκίδας», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, στην ανακοίνωσή του, με την προσθήκη του εν λόγω συστήματος οι εγκαταστάσεις ύδρευσης στα Ούγγρα, που υδροδοτούν μεγάλο μέρος της Χαλκίδας, αποκτούν αυτονομία ηλεκτροδότησης, που θα αποτρέψει τις ολιγόωρες διακοπές λειτουργίας των γεωτρήσεων, σε περίπτωση βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ.

Συνολικά, μέχρι στιγμής,  η Δ.Ε.Υ.Α.Χ., έχει εγκαταστήσει 8 ανάλογα συστήματα Η/Ζ, με σκοπό να αυτονομηθούν οι εγκαταστάσεις ύδρευσης του Δήμου Χαλκιδέων και να είναι αδιάλειπτη η παροχή επαρκούς ποσότητας και καλής ποιότητας νερού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 19 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Συγχαρητήριο μήνυμα για τη βράβευση του Μόσχου Μορφακίδη-Φυλακτού

Ο Δήμος Δράμας εκφράζειτα θερμά του συγχαρητήρια προς τον διακεκριμένο Δραμινό πανεπιστημιακό και νεοελληνιστή Μόσχο…

Ενδιαφέρουν 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης (9th EcoMobility Conference) στις 28 Ιανουάριου 2026, το…

Ενδιαφέρουν 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, Παιδιά και Έφηβοι: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα…