Άρθρο Localit 07 Νοεμβρίου, 2017

Αποζημίωση των πληγέντων κτηνοτρόφων από την ευλογιά των προβάτων ζητά η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου από τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Να υπαχθούν αμέσως στο Ταμείο Ανεργίας οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από τη ζωονόσο της ευλογιάς των προβάτων στη Λέσβο, και των οποίων τα ζώα θανατώθηκαν στο σύνολό τους, καθώς για έξι μήνες τους απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα εκτροφής στη μονάδα τους, ζητά με επιστολή της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, επανερχόμενη στο αίτημα που, όπως σημειώνεται, είχε διατυπώσει η Περιφέρεια από τις 24 Οκτωβρίου.

Στην επιστολή της η κ. Καλογήρου υπογραμμίζει, επίσης, την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να καταβληθούν το ταχύτερο δυνατό οι προβλεπόμενες από τον νόμο αποζημιώσεις. Επιπλέον, επισυνάπτεται ο σχετικός πίνακας με τα αιτήματα αποζημίωσης που έχουν ήδη σταλεί στο υπουργείο, συνολικού ύψους 222.000 ευρώ έως τώρα.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 27 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιάννενα: Συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Νέο δίαυλο επικοινωνίας ανοίγει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς διαμορφώνει μια εξαιρετική συνεργασία…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Αμυνταίου εκφράζει  την κατηγορηματική αντίθεση του με την απόφαση αποδυνάμωσης του Στρατοπέδου Αμυνταίου

Την κατηγορηματική αντίθετή του εκφράζει ο δήμος Αμυνταίου με την απόφαση για μεταφορά της 106ης…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ξάνθης: 5 προσλήψεις με 12μηνη σύμβαση για το “Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας”

Ο  Δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη πέντε ατόμων, οι οποίοι θα απασχοληθούν με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού…