Άρθρο Localit 06 Μαρτίου, 2023

 Ανακύκλωση πλαστικών καπακιών στη Θέρμη, για την ενίσχυση των ΑμεΑ

Δύο κόκκινες  μεταλλικές καρδιές βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου στην Θέρμη  σε δύο σημεία το 1ο στο δημαρχείο Θέρμης και το 2ο στο ΚΑΠΗ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου που σκοπό έχει να βοηθήσει στην κάλυψη αναγκών των Ατόμων με Αναπηρία.

Ειδικότερα, στις κόκκινες μεταλλικές καρδιές μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να τοποθετούν τα καπάκια από τα πλαστικά μπουκάλια τα οποία στη συνέχεια θα δίνονται για ανακύκλωση.

Τα έσοδα από την ανακύκλωση θα αξιοποιούνται για την κάλυψη αναγκών των ατόμων με αναπηρία.

Ήδη μέσα στο πρώτο διήμερο από την τοποθέτησή τους πολλοί κάτοικοι ανταποκρίθηκαν και στήριξαν αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Οι δύο μεταλλικές καρδιές είναι δωρεά του ΚΑΠΗ Θέρμης και δημότη ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά η ενεργειακή μετάβαση των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων της Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Enaon EDA – Ελληνική Εταιρεία Διανομής…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη προσωπικού στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων, στο πλαίσιο…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε λειτουργία helpdesk για την κατάρτιση πιλοτικών Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Γενικής Κυβέρνησης (Εγκύκλιος)

Ανακοινώθηκε η λειτουργία ειδικής υπηρεσίας υποστήριξης (Helpdesk) για τους φορείς που συμμετέχουν στην κατάρτιση των…