Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2017

Άμεση καταγραφή ζημιών από χαλαζόπτωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου

Εντολή για άμεση αποτίμηση των ζημιών από τη χαλαζόπτωση που έπληξε, χθες Τετάρτη, καλλιέργειες στην Κορινθία, τη Μεσσηνία και την Αργολίδα έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Σε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών αυτών Ενοτήτων, συνεργεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής προέβησαν και θα προβούν σε άμεσες αυτοψίες, ώστε να εκτιμηθεί το επίπεδο των ζημιών στις περιοχές του Ξερόκαμπου Κλένιας, της Φανερωμένης και των Αθικίων στην Κορινθία, των Καρυών, της Αυλώνας, των Φιλιατρών, του τέως Δήμου Ιθώμης, της Ανδρούσας, των χωριών γύρω από τη Μεσσήνη, την Τραγάνα και την Ελαία στη Μεσσηνία, και στην ευρύτερη περιοχή του Άργους στην Αργολίδα.

Ήδη ο κ. Τατούλης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, ώστε άμεσα οι επόπτες του ΕΛΓΑ να καταγράψουν τις ζημιές και να οριοθετηθούν οι περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 26 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία Υποχώρηση στην Αυτοδιοικητική Αρμοδιότητα των ΥΔΟΜ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματα αιρετών στο επίκεντρο της συνάντησης της ΚΕΔΕ με την Υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση της ΚΕΔΕ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στο επίκεντρο οι προκλήσεις και οι ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συνάντηση στα γραφεία της ΚΕΔΕ με την εκτελεστική επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της…